← Atpakaļ uz reģistrāciju LVENRU

Konta dzēšana

Route Drops — signup.routedrops.com

Atsevišķu ierakstu dzēšana (bez pieprasījuma)

Lai izdzēstu atsevišķu pasūtījumu, nav jāraksta mums. Dispečera panelī atver pasūtījumu sarakstu un nospied Dzēst — pasūtījums tiek izdzēsts uzreiz un neatgriezeniski.

Visa konta dzēšana

Ja izveidoji Route Drops kontu vietnē signup.routedrops.com, vari lūgt mūs neatgriezeniski izdzēst visu savu instanci un visu, kas tajā ir — neatkarīgi no tā, vai joprojām to lieto.

Kā pieprasīt dzēšanu

  1. Uzraksti uz info@routedrops.com no e-pasta adreses, ar kuru reģistrējies, ar tēmu "Dzēst manu kontu".
  2. Norādi uzņēmuma nosaukumu vai savu adresi (piem. tavs-uznemums.routedrops.com), lai varam atrast kontu.
  3. Mēs apstiprināsim pieprasījuma saņemšanu un paziņosim, kad dzēšana ir pabeigta — parasti 7 dienu laikā.

Kas tiek dzēsts

Kas var tikt saglabāts

Pēc dzēšanas nekas netiek saglabāts nekādā citā nolūkā un nekas netiek nodots trešajām pusēm. Servera rezerves kopijās dati var saglabāties, līdz tās tiek pārrakstītas ar jaunākām.

Kontakti

Jautājumus par šo procesu sūti uz info@routedrops.com.